top of page

Wie 

Het team

Teddy Zuyd Vertalingen
Giulia Zuyd Vertalingen

Giulia van Doren

Teddy Maas

Ik ben 26 jaar en vierdejaarsstudent tolken. Ik vertaal en tolk van het Duits en Engels naar het Nederlands en andersom. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek, gamen en koken. Ik leer ook graag nieuwe talen. Zo spreek ik ook een beetje Frans, Zweeds en Spaans. Binnen Zuyd Vertalingen houd ik me bezig met projectmanagement, vertalingen vanuit het Duits en Engels en eventuele tolkopdrachten.

Vicky Zuyd Vertalingen

Hey! Ik ben 22 jaar en ik heb als hoofdtaal Engels. Mijn specialisatie is vertaaltechnologie. In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen, speel ik videogames en ga ik eropuit met mijn fotocamera. Het liefst fotografeer ik de natuur en vogels. Binnen Zuyd Vertalingen ben ik projectmanager en vertaal ik teksten vanuit het Engels.

vicky kaijser

Mijn naam is Vicky en ik ben 24 jaar. Mijn hoofdtaal is Duits, maar ik vertaal ook vanuit het Engels naar het Nederlands. Daarnaast heb ik ervoor gekozen om mij te specialiseren in vertaaltechnologie. Mijn hobby’s zijn tekenen, schrijven, fotograferen en computergames spelen. Ik teken graag dieren en ik vind het ook leuk om te schilderen. Binnen Zuyd Vertalingen zal ik me voornamelijk bezighouden met vertalen vanuit het Engels en het Duits en reviseren.    

bottom of page